VACATURES JEUGDTRAINER VV DWINGELOO

03 april 2018
Voor het komende seizoen is de voetbalvereniging Dwingeloo op zoek naar JEUGDTRAINER(S) voor de bovenbouw (O19-O17-O15). Het gaat om het verzorgen van 2 trainingen door de week en het begeleiden van de wedstrijden op zaterdag.

O19-1 speelt momenteel 1e klasse, O17-1 2e klasse en O15-1 1e klasse.  Wij zoeken trainers die in het bezit zijn van het trainersdiploma TC 3 of bereid zijn deze te halen. Een financiële vergoeding wordt in overleg bepaald.
Heb je interesse of heb je vragen, neem dan vóór 15 april a.s. contact op met:

Roland Bouw

VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018
Zaterdag 15 december is JO13-1 kampioen geworden door te winnen bij MSC. Meer >

Zondag 2 december werden Richard en Danny Wijntjes van Vink B.V. welkom geheten op sportpark de Hulsebosch door de sponsorcommissie van… Meer >

Zondag 2 december heeft wethouder Doeven namens de gemeente Westerveld een bouwbord onthult op sportpark de Hulsebosch te Dwingeloo. Meer >

Op zaterdagochtend 1 december was het feest op de velden van voetbalvereniging Dwingeloo: de beide jeugdteams JO8 die de club rijk is… Meer >