Opbrengst bloemetjesmarkt gaat naar verbouw kleedkamers

19 april 2018
Op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag) houdt de supportersvereniging weer haar jaarlijkse bloemetjesmarkt op de Brink in Dwingeloo.

De volledige opbrengst van de bloemetjesmarkt zal dit jaar beschikbaar gesteld worden aan VV Dwingeloo ten behoeve van de verbouw van de kleedkamers. Reden temeer om dit jaar de éénjarige bloemetjes voor uw balkon of tuin te kopen op de bloemetjesmarkt.

Degenen die de flyer tijdens de bloemetjesmarkt inleveren bij één van de verkopers, maken tevens kans op een gratis stamfuchsia of stammargriet.
Om u alvast te orienteren op het aanbod, staan hieronder de flyer en de prijslijst.

Zondag a.s. valt de beslissing in de competitie wie zich kampioen mag noemen, wordt het onze tegenstander en huidige koploper Jubbega… Meer >

Onlangs heb je een mail mogen ontvangen waarin een oproep werd gedaan voor vrijwilligers om een extra financiële steun voor de… Meer >

Op vrijdagavond 25 mei 2018 organiseren we weer de traditionele boterkoekactie i.s.m. met Vos Banket. De jeugdleden worden verwacht in… Meer >

VV Dwingeloo en RC Dwingeloo organiseren met medewerking van Melkveebedrijven Dwingeloo de ludieke verloting "Schijt je Rijk". Meer >