Opbrengst bloemetjesmarkt gaat naar verbouw kleedkamers

19 april 2018
Op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag) houdt de supportersvereniging weer haar jaarlijkse bloemetjesmarkt op de Brink in Dwingeloo.

De volledige opbrengst van de bloemetjesmarkt zal dit jaar beschikbaar gesteld worden aan VV Dwingeloo ten behoeve van de verbouw van de kleedkamers. Reden temeer om dit jaar de éénjarige bloemetjes voor uw balkon of tuin te kopen op de bloemetjesmarkt.

Degenen die de flyer tijdens de bloemetjesmarkt inleveren bij één van de verkopers, maken tevens kans op een gratis stamfuchsia of stammargriet.
Om u alvast te orienteren op het aanbod, staan hieronder de flyer en de prijslijst.

Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 is Mijlof & Partners één van de nieuwe sponsoren binnen de v.v. Dwingeloo. Meer >

De opbrengstmeter van de verbouwingsplannen blijft stijgen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie maakte penningmeester Albert Nijstad de… Meer >

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie maakte de voorzitter Marcel Grit  bekend dat het contract met de hoofdtrainer Friso… Meer >

Op zaterdag 2 februari om 20:00 uur is de pubquiz 2019, georganiseerd door de supportersvereniging. Meer >