Opbrengst bloemetjesmarkt gaat naar verbouw kleedkamers

19 april 2018
Op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag) houdt de supportersvereniging weer haar jaarlijkse bloemetjesmarkt op de Brink in Dwingeloo.

De volledige opbrengst van de bloemetjesmarkt zal dit jaar beschikbaar gesteld worden aan VV Dwingeloo ten behoeve van de verbouw van de kleedkamers. Reden temeer om dit jaar de éénjarige bloemetjes voor uw balkon of tuin te kopen op de bloemetjesmarkt.

Degenen die de flyer tijdens de bloemetjesmarkt inleveren bij één van de verkopers, maken tevens kans op een gratis stamfuchsia of stammargriet.
Om u alvast te orienteren op het aanbod, staan hieronder de flyer en de prijslijst.

De vrijwilligersploeg van de maandagochtend is nog steeds in volle gang met het onderhoud van onze mooie accommodatie. Meer >

Op vrijdag 28 september was het weer 7x7 avond op sportpark De Hulsebosch. Onder meer de wedstrijd tussen Dwingeloo 35+ 2 en… Meer >

Arjan Pit heeft namens de sponsorcommissie van VV Dwingeloo de prestatiewisselprijs in ontvangst mogen nemen. Tijdens de Algemene… Meer >

Naast de reguliere trainingen van de jeugdteams willen wij aankomend jaar weer de voetbalschool organiseren. Met het aanbieden van deze… Meer >