Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Administratiebureau Nijstad winnaar sponsortoernooi vv Dwingeloo

www.vvdwingeloo.nl
Zondag 24 juni stond de 4e editie van het 7x7 sponsortoernooi bij vv Dwingeloo op het programma. Ditmaal streden 15 teams om de ‘cup met de grote oren’

Van te voren was bekend dat de winnaar van vorig jaar, Stolk Autoservice, afwezig was en hierdoor sowieso een ander bedrijf de titel in de wacht zou slepen. Na een spannende finale bleek Administratiebureau Nijstad de sterkste. 
De weergoden hadden prima voetbalweer voorspelt voor deze zondagmiddag. De 15 bedrijven trapten rond de klok van 12:00 uur af op 3 velden. Na de eerste wedstrijden waren de eerste (verrassende) uitslagen bekend en konden sommige teams zich opmaken voor de finalerondes of verliezersronde. Uiteindelijk werd de finale van de verliezersrond gespeeld tussen De Weerd Hoveniers en Maatschap Joling 2. Het team van Joling trok aan het langste eind en werd winnaar.
In de grote finale stonden Administratiebureau Nijstad en Doorten Catering. Laatstgenoemde ging ongeslagen van start in de finale. Beide teams kregen beide kleine kansjes maar benutten deze niet. Uiteindelijk bleek de ploeg van Administratiebureau Nijstad het effectiefst en trok de wedstrijd naar zich toe door te scoren. Doorten Catering kon hier niks tegenover zetten en verloor zijn eerste wedstrijd van het toernooi. 
Na afloop werd het toernooi afgesloten met een hapje en drankje. Onder leiding van DJ Joek en het heerlijke vlees van de barbecue, mede mogelijk gemaakt door de supportersvereniging, werd het toernooi succesvol afgesloten. 

 

 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven