Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Jatin Chaletbouw steekt de jeugd in het nieuw!

18 november 2018
www.vvdwingeloo.nl
De JO8-, JO9-, en JO10-pupillen van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue dat gesponsord is door Jatin Chaletbouw. De komende 3 jaar lopen de jongens en meiden er keurig bij in het nieuwe rood/witte tenue.

Jatin Chaletbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van eenvoudige stacaravans tot zeer luxe chalets. De chalets worden naar eigen wens ontworpen en hiermee is uw droomhuis binnen handbereik!

Jatin Chaletbouw is geen onbekende binnen de v.v. Dwingeloo en is al jarenlang trouwe sponsor van voorheen de senioren en sinds drie jaar binnen de jeugdafdeling. Eigenaar Martin de Graaf vindt het belangrijk dat de jeugd er goed op staat, deze jongens en meiden zijn tenslotte de toekomst van de v.v. Dwingeloo. Op zaterdag 10 november jl. werd door Martin het contract voor de komende drie jaar ondertekend. Na de ondertekening van het contract en het schieten van de foto’s met de jongste jeugd werden alle 5 de teams vanuit Martin heel veel succes gewenst in de competitie!
 
www.vvdwingeloo.nl
Het wedstrijdprogramma en de competitie-indeling voor het komende seizoen is bekend. Kijk bij je eigen team op de website! Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Op de velden is het momenteel rustig. Een prima moment om onderhoud te plegen dus. Meer >
 
De concept teamindeling van de meidenteams 2019-2020 is bekend. Meer >
 
www.vvdwingeloo.nl
Het succes van het vrouwenvoetbal in Nederland heeft overal gevolgen. Zo heeft de v.v. Dwingeloo dringend behoefte aan nieuwe… Meer >
 
 
 
 
 
Terug naar boven