Ondernemers Collectief Dwingeloo

Nieuws

Jatin Chaletbouw steekt de jeugd in het nieuw!

www.vvdwingeloo.nl
De JO8-, JO9-, en JO10-pupillen van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue dat gesponsord is door Jatin Chaletbouw. De komende 3 jaar lopen de jongens en meiden er keurig bij in het nieuwe rood/witte tenue.

Jatin Chaletbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van eenvoudige stacaravans tot zeer luxe chalets. De chalets worden naar eigen wens ontworpen en hiermee is uw droomhuis binnen handbereik!

Jatin Chaletbouw is geen onbekende binnen de v.v. Dwingeloo en is al jarenlang trouwe sponsor van voorheen de senioren en sinds drie jaar binnen de jeugdafdeling. Eigenaar Martin de Graaf vindt het belangrijk dat de jeugd er goed op staat, deze jongens en meiden zijn tenslotte de toekomst van de v.v. Dwingeloo. Op zaterdag 10 november jl. werd door Martin het contract voor de komende drie jaar ondertekend. Na de ondertekening van het contract en het schieten van de foto’s met de jongste jeugd werden alle 5 de teams vanuit Martin heel veel succes gewenst in de competitie!




 

Nieuwsbrief april 2024

13 april 2024
Beste leden, Wij zijn nu halverwege de tweede seizoenshelft. In de derde fase zijn enkele van onze jeugdteams weer kampioen… Meer >
 
Terug naar boven