Opleiding scheidsrechter via VV Dwingeloo

19 november 2018

Lijkt het je leuk af en toe een wedstrijd te fluiten bij de jeugd of de senioren? VV Dwingeloo geeft je als lid de mogelijkheid een KNVB-opleiding te volgen als scheidsrechter!

Dus jeugdspeler of senior, dames en meisjes, jongens en heren grijp je kans! De kosten zijn voor rekening van de vereniging.

Voor meer informatie ga naar deze link, of informeer bij de coördinator scheidsrechters Kleis Lageveen (0521-590800)

Het wedstrijdprogramma en de competitie-indeling voor het komende seizoen is bekend. Kijk bij je eigen team op de website! Meer >

Op de velden is het momenteel rustig. Een prima moment om onderhoud te plegen dus. Meer >

De concept teamindeling van de meidenteams 2019-2020 is bekend. Meer >