Sponsor Vos Banket zet door

02 december 2018

Vos Banket heeft weer aangegeven de JO-19 te willen ondersteunen voor de komende 3 jaar.

Wim en André Vos runnen al vele jaren het distributiebedrijf aan de industrieweg. Vos Banket heeft na diverse overnames al een personeelsbestand van 55 personen waarmee gezamenlijk het vervoer van ambachtelijk geproduceerd koek en banket wordt uitgevoerd door de Benelux (En onze voetbalkantine niet te vergeten). Dit legt hen geen windeieren, en dit willen ze graag delen met de vv Dwingeloo.

Zo tekende afgelopen week Wim Vos weer een contract voor 3 jaar ondersteuning aan de JO-19. Deze ondersteuning is gelijk omgezet in een nieuw tenue met bijbehorende spelerstassen voor de oudste junioren. Met de ondertekening van dit contract zal het zilveren jubileum van ondersteuning aan de vv Dwingeloo een feit worden. De vv Dwingeloo is de gebroeders Vos zeer erkentelijk voor het jarenlange vertrouwen.

VV Dwingeloo JO13-1 kampioen

16 december 2018
Zaterdag 15 december is JO13-1 kampioen geworden door te winnen bij MSC. Meer >

Zondag 2 december werden Richard en Danny Wijntjes van Vink B.V. welkom geheten op sportpark de Hulsebosch door de sponsorcommissie van… Meer >