Meisjes O15 Dwingeloo en DVSV voetballen samen

10 maart 2019

Met de start van de voorjaarcompetitie is er bij een meisjesteam een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen VV Dwingeloo en DVSV uit Darp.

Vijf meisjes uit Darp kwamen niet meer aan het voetballen, en het MO15-2 team van Dwingeloo had vaak krapte.  Een win-win-situatie dus. Sinds februari voetballen de speelsters uit Darp samen met de meisjes uit Dwingeloo en Diever, onder de naam ST Dwingeloo / DVSV MO15-2. Het team staat onder leiding van Arnold Mulder uit Wapse. Hij traint samen met Dwingeler William Fledderus dit meisjesteam. Het team raakt al goed op elkaar ingespeeld, want afgelopen zaterdag werd voor de 2e maal gewonnen, deze keer met 3-1 van Zuidhorn.

Maandagavond 14 oktober 2019 mocht vv Dwingeloo een cheque van € 1.474,47 in ontvangst nemen van Rabobank “Het Drentse Land”… Meer >

Op zaterdag 2 november staat het jaarlijkse uitje voor JO9 en JO8 naar speel- en ijsboerderij 'De Drentse koe' weer gepland. Meer >

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 30 september heeft Jan Schipper afscheid genomen als bestuurslid van de VV Dwingeloo. Wel… Meer >

Fysio plus is elke dinsdagavond weer aanwezig in de verzorgingsruimte onder de tribune. Daar kunnen leden van de vereniging vanaf half… Meer >