Meisjes O15 Dwingeloo en DVSV voetballen samen

10 maart 2019

Met de start van de voorjaarcompetitie is er bij een meisjesteam een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen VV Dwingeloo en DVSV uit Darp.

Vijf meisjes uit Darp kwamen niet meer aan het voetballen, en het MO15-2 team van Dwingeloo had vaak krapte.  Een win-win-situatie dus. Sinds februari voetballen de speelsters uit Darp samen met de meisjes uit Dwingeloo en Diever, onder de naam ST Dwingeloo / DVSV MO15-2. Het team staat onder leiding van Arnold Mulder uit Wapse. Hij traint samen met Dwingeler William Fledderus dit meisjesteam. Het team raakt al goed op elkaar ingespeeld, want afgelopen zaterdag werd voor de 2e maal gewonnen, deze keer met 3-1 van Zuidhorn.

De jongens van het JO17 elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door de stichting… Meer >

Concept indeling jeugd

04 juni 2019
De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2019-2020 is bekend. Dit betreft dus het concept! De indeling van de… Meer >