Dwingeloo JO15-1 kampioen!

19 mei 2019
Zaterdag 18 mei heeft Dwingeloo JO15-1 het kampioenschap behaald door een glansrijke overwinning op Zuidlaren.

In het laatste duel van het seizoen wist de koploper er een vermakelijke wedstrijd van te maken. Als snel viel de eerste goal, en was de ban gebroken. Het massaal toegestroomde publiek kreeg vervolgens leuk voetbal en veel doelpunten te zien van het team van de trainers Thijs Vos en Derk Dekker. Op een zonovergoten sportpark De Hulsebosch werd het uiteindelijk maarliefst 10-1 voor de roodwitten, en kon het kampioensfeest uitgebreid gevierd worden.
Dit uiteraard met o.m. bloemen van de supportersvereniging en medailles en patat van de jeugdcommissie.

Het wedstrijdprogramma en de competitie-indeling voor het komende seizoen is bekend. Kijk bij je eigen team op de website! Meer >

Op de velden is het momenteel rustig. Een prima moment om onderhoud te plegen dus. Meer >

De concept teamindeling van de meidenteams 2019-2020 is bekend. Meer >

Het succes van het vrouwenvoetbal in Nederland heeft overal gevolgen. Zo heeft de v.v. Dwingeloo dringend behoefte aan nieuwe… Meer >