Dwingeloo JO15-1 kampioen!

19 mei 2019
Zaterdag 18 mei heeft Dwingeloo JO15-1 het kampioenschap behaald door een glansrijke overwinning op Zuidlaren.

In het laatste duel van het seizoen wist de koploper er een vermakelijke wedstrijd van te maken. Als snel viel de eerste goal, en was de ban gebroken. Het massaal toegestroomde publiek kreeg vervolgens leuk voetbal en veel doelpunten te zien van het team van de trainers Thijs Vos en Derk Dekker. Op een zonovergoten sportpark De Hulsebosch werd het uiteindelijk maarliefst 10-1 voor de roodwitten, en kon het kampioensfeest uitgebreid gevierd worden.
Dit uiteraard met o.m. bloemen van de supportersvereniging en medailles en patat van de jeugdcommissie.

De jongens van het JO17 elftal van v.v. Dwingeloo spelen sinds kort in een compleet nieuw tenue die gesponsord is door de stichting… Meer >

Concept indeling jeugd

04 juni 2019
De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2019-2020 is bekend. Dit betreft dus het concept! De indeling van de… Meer >