Jan Grit vrijwilliger van het jaar

11 januari 2020
Jan Grit is verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Zijn voorganger Arjan Pit overhandigde hem de prijs in de locatie waar Jan veel te zien is geweest het afgelopen jaar: de nieuwe kleedkamers.

Er is een grote groep vrijwilligers in touw geweest om hulp te bieden bij de verbouw en nieuwbouw van de kleedkamers. Toch heeft Arjan Pit er iemand uit willen lichten die er wat dat betreft nog net even bovenuit stak en er altijd was, en dat is dus Jan Grit geworden. Inmiddels maken de sporters al enige tijd dankbaar gebruik van de kleedkamers. En de prijs heeft thuis bij Jan een mooi plekje gekregen.

De klaverjasavond van 14 februari is een week vervroegd naar 7 februari !

Maandagochtend 16 december 2019 sloten de vrijwilligers de eerste seizoenshelft af na een druk en bewogen jaar voor hen. Meer >

Vondeling Inspectietechniek & Training heeft op 24 november jl. een reanimatietraining gegeven.   Meer >

Rob Vliek wordt met ingang van het seizoen 2020/2021 de nieuwe hoofdtrainer bij de voetbalvereniging  Dwingeloo. Hij volgt Friso… Meer >