Jan Grit vrijwilliger van het jaar

11 januari 2020
Jan Grit is verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Zijn voorganger Arjan Pit overhandigde hem de prijs in de locatie waar Jan veel te zien is geweest het afgelopen jaar: de nieuwe kleedkamers.

Er is een grote groep vrijwilligers in touw geweest om hulp te bieden bij de verbouw en nieuwbouw van de kleedkamers. Toch heeft Arjan Pit er iemand uit willen lichten die er wat dat betreft nog net even bovenuit stak en er altijd was, en dat is dus Jan Grit geworden. Inmiddels maken de sporters al enige tijd dankbaar gebruik van de kleedkamers. En de prijs heeft thuis bij Jan een mooi plekje gekregen.

VV Dwingeloo heeft een groep enthousiaste kabouters die met regelmaat de eerste lessen op voetbalgebied krijgen van hun vaste trainer… Meer >

Beste leden Naar aanleiding van de door het kabinet genomen maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft de… Meer >